Ubistvo i pokušaj samoubistva u Vladimircima: Sa lečenja u smrt!

U selu Vladimirci, kod istoimenog gradića, došlo je do tragičnog događaja u kojem je otac usmrtio svog sina. Nakon toga, otac je pokušao da izvrši samoubistvo, ali nije uspeo.

Prema informacijama do kojih su došle „Novosti“, tridesetsedmogodišnjeg sina je usmrtio Milutin Tanasić (63), poznat kao Kerić, dok su zajedno živeli u porodičnoj kući i bavili se poljoprivredom. Nesrećni mladić, koji je pre nekoliko dana izašao iz bolnice nakon mesec dana lečenja, bio je teško bolestan, a oporavak mu je bio izuzetno težak.

Detalji oko motivacije koja je dovela do ovog tragičnog čina još uvek su nejasni, te je pokrenuta istraga koja će obuhvatiti svestrana veštačenja i ispitivanje svedoka. Tanasić je nakon incidenta primljen u Opštu bolnicu „Laza K. Lazarević“ u besvesnom stanju, a kasnije je prevezen u Klinički centar Srbije radi daljeg lečenja, gde mu je konstatovana rana na glavi. Ovaj tragičan događaj duboko je potresao lokalnu zajednicu, koja sada traži odgovore na pitanja koja su ostala otvorena.

Slični članci

KOMENTARI

REKLAMAspot_img

Pratite nas

REKLAMAspot_img

NAJNOVIJE